Kaiaon vuoden kohokohdat 2023

Vuosikertomusta en ehdi tehdä, mutta tässä viisi kohokohtaa Kaiaon vuoden varrelta! (Ne, jotka välttämättä haluavat negatiivista luettavaa, voivat yksinkertaisesti skrollata postauksiani taaksepäin tai vierailla somekanavillani). Kaiao on havaijia ja tarkoittaa kirkastumista, niin uuden päivän kuin ajatuksenkin. On tosi kätevää, ettei tarvitse kuin logoaan vilkaista, niin jo muistaa, mikä olikaan firman missio: parempi huominen autisteille ja aistiherkille ja ymmärryksen valon lisääminen.

1. Kasvusuunta piti. Ei tämä vieläkään miljoonabisnes ole, mutta kasvulukuja katselee ihan ilokseen…

2. …ja kasvu jatkui uusien, isojen asiakkaiden vetämänä. Myös ”autismikuplasta” ulos murtautuminen jatkui…Hyvät referenssit ja huippuluokan asiakastyytyväisyys ovat kriittisen tärkeitä pienelle yritykselle! Ja Kaiaollahan ei muunlaisia referenssejä olekaan. 😎

3. Kyllähän minä tänäkin vuonna paljon valitin, mutta silloin kun Kaiao itse nousi julkisuuteen -esim. Helsingin Sanomissa ja Ylellä-, esiinnyin palautteen perusteella edukseni joka kerta. Tähän liittyen, autistiyhteisön vahva tuki kantoi koko vuoden. Parhaita referenssejäni on edelleen julkinen palaute lajitovereilta! 😊 Kovia kokeneen, tarkkanäköisen vähemmistön luottamusta ei ole helppo voittaa, mutta Kaiao on siinä onnistunut ( tosin, hetken fiilisteltyäni pitää tietty jatkaa vahvaa suorittamista, koska autistiyhteisö voi myös tarvittaessa muuttaa mieltään).

4. Myös asemani johtavana autismiviestinnän ja yhdenvertaisen sanoittamisen asiantuntijana vahvistui -ei siksi, että jatkoin ahkeraa äläköintiä aiheesta, vaan ennen kaikkea viestinnästä saamani palautteen mukaan. Minuun alettiin ottaa aktiivisesti yhteyttä sanoittamisasioissa- tämän lajin kohokohta oli varmaankin vierailuni ADHD-podissa. Auktoriteetiksi sanoitusasioissa tunnustan edelleen autistiyhteisön, mutta kehtaan kyllä mainostaa Kaiaota parhaaksi vaihtoehdoksi organisaatioille, jotka tarvitsevat tukea autismista viestimiseen, tekstintarkistuspalvelua tai termisuosituksia.

5. Paras viimeiseksi! Tänäkin vuonna Kaiao onnistui loistavasti missiossaan ja maailmasta tuli sen verran autistiystävällisempi paikka. Meillä on viime vuotta hiukan enemmän aistiystävällistä elintilaa. Tuhannet ihmiset ovat saaneet autismista asiallista ja yhdenvertaisuusmyönteistä tietoa. Myös tieto autistiyhteisön ahdingosta on levinnyt somessa hyvin. Ja oli minulla muutama yksityisasiakaskin ja edunvalvontatehtävä, eli pääsin auttamaan myös suoraan useampaa autistia!

Kiitän kuluneesta vuodesta lämpimästi kaikkia Kaiaon asiakkaita ja yhteistyökumppaneita -teidän kanssanne oli mahtavaa pelastaa maailmaa! Ensi vuonna jatketaan samaan malliin!